Προσοχή στους προπονητές Wannabe!

από τον Christian Duque

Το Bodybuilding είναι ένα άθλημα για δύσκολη δουλειά καθώς και πειθαρχία, δεν είναι μια θέση για τους κοπτήρες μπισκότων καθώς και τους αλήτες – εκτός αν είστε έτοιμοι να υποφέρετε, απλά δεν πρόκειται να πάτε καλά. Τούτου λεχθέντος, οι ανταγωνιστές εξαρτώνται από τους προπονητές τους, πολλά που πιστεύουν την παλιά σοφία του “παίρνετε αυτό που πληρώνετε” καθώς και η ιδέα του Δαρβίνου ότι μόνο οι πιο ικανές επιβιώνουν. Κάθε φορά που κάποιος κερδίζει το εξαρτάται από εσάς, καθώς και στη συνέχεια χρησιμοποιείτε, που εξαρτάται από το να τους εξαπατήσει ή να τους εκμεταλλευτεί, είστε ακόμα μεγαλύτερος από κάποιον που κλέβει εικόνες ή μπαρ καραμελών.

Η κλοπή είναι κλοπή καθώς και δεν υπάρχει κανένας λόγος για αυτό, ωστόσο, όταν παίρνετε την υγεία και την ευεξία κάποιου, καθώς και να παίξετε με αυτό, απλώς για να βάλετε πολύ περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας, χαλά βλάπτοντας την υγεία τους, είστε σκουπίδια. Οραματιστείτε εάν είχατε έναν διαβητικό πελάτη, καθώς τους παρείχατε ένα σχέδιο διατροφής που αύξησε την ινσουλίνη τους. Ίσως είχατε έναν πελάτη με σαφώς καθορισμένες αλλεργίες, καθώς και το σχέδιο διατροφής “σας” τους στέλνει απευθείας στο ER. Ίσως υπάρχει ένα άτομο με προϋπάρχουσες συνθήκες καθώς και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αναθέτει ο εκπαιδευτής τους, τους αναγκάζει να εντείνουν επιπλέον την αναφερόμενη κατάσταση, με αποτέλεσμα τη μακροπρόθεσμη βλάβη. Εσείς, όπως και δεν μπορούσα να το κάνω αυτό σε κάποιον, δεν μπορούσαμε να online με τον εαυτό μας, ωστόσο αυτό είναι από εσάς, όπως και εγώ – είναι ιδανικά – αξιοσέβαστοι άνθρωποι. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί εξωφρενικοί άνθρωποι στην αγορά, καθώς και είναι σημαντικό να παρακολουθείτε γι ‘αυτούς.

Είμαι εξαιρετικά παθιασμένος με αυτό το θέμα, οπότε θα είναι μια δυσκολία να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου σε ένα ωραίο, οργανωμένο άρθρο. Μπορεί να είμαι λίγο all-over-the-place σε αυτό, ωστόσο είμαι βέβαιος ότι δεν θα έχετε καμία δυσκολία να συμμορφωθείτε με μαζί. Είμαι σχεδόν θετικός, θα είσαι ζωντανός όπως είμαι, από τη μέση του κομματιού.

Υπάρχει ένα μεγάλο φάσμα ανθρώπων που κρατούν τους εαυτούς τους ως προπονητές, αυτές τις μέρες. Υπάρχουν τα τεράστια ονόματα, οι προπονητές σούπερ σταρ, όλοι οι 4-7 όλοι καταλαβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Αυτοί οι άνθρωποι συνήθως εργάζονται μόνο με τους 20 κορυφαίους bodybuilders καθώς και τους αθλητές με βάση τη σωματική διάπλαση στον κόσμο. Είστε απίθανο να πάρετε DM’ed από αυτούς ή να τους έχετε τεχνική σε ένα διαγωνισμό NPC Level 1. Αυτοί οι λίγοι προπονητές στην άκρη, υπάρχει ένα σύστημα βαθμίδας – τουλάχιστον όσον αφορά μου. Υπάρχουν τα τεράστια περιφερειακά/εθνικά ονόματα, υπάρχουν πολύ πιο περιφερειακοί αξιόπιστοι προπονητές, καθώς και τότε οι επικίνδυνοι, ευθεία, μεγάλοι-talkers, που δεν καταλαβαίνουν απολύτως τίποτα. Αυτή η τελευταία ταξινόμηση θα σας ανακαλύψει, σπάνια θα τα ανακαλύψετε.

Οι προπονητές που δεν καταλαβαίνουν αν είναι με τα πόδια ή άλογο, μπορούν να κάνουν μια παράσταση (συνήθως σε μια δεύτερη ή τρίτη ομοσπονδία), ωστόσο οι δυνατότητες είναι, δεν θα τοποθετήσουν καν. Παρ ‘όλα αυτά, θα πάρουν κάποιο είδος τρόπαιο, πιστοποιητικό ή βραβείο – καθώς και θα το γάλα για όλη του την αξία. Ένα μεγάλο σημάδι Telltale, είναι ένας εκπαιδευτής που έχει μόνο φωτογραφίες σε ένα ζευγάρι κορμών ή ένα ζευγάρι σορτς του σκάφους, μόνο σε ένα χώρο. Οι έμπειροι ανταγωνιστές έχουν κάνει μια σειρά εκδηλώσεων, χρησιμοποίησαν μια σειρά από κοστούμια/κορμούς, καθώς και δεν θα είχαν καμία δυσκολία να τραβήξουν τα τηλέφωνά τους καθώς και να σας δείξουν. Πολλοί αξιόπιστοι εκπαιδευτές/προπονητές, έχουν επίσης τις πιστοποιήσεις τους στον τοίχο τους ή έχουν εξαιρετικές μαρτυρίες, μερικοί μπορούν ακόμη και να απαριθμήσουν όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν να πάρουν εθνικό και/ή να ολοκληρωθούν το καθεστώς Pro. Αυτά τα σημάδια δεν θα κάνουν ή θα σπάσουν μια υπόθεση, ωστόσο σίγουρα βοηθούν να ζωγραφίσουν μια φωτογραφία.

Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, δεν είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι πρέπει να έχετε αγωνιστεί για να είστε ένας εξαιρετικός εκπαιδευτής – ή ακόμα και, να είστε γκουρού. Επίσης, δεν πιστεύω ότι είναι ένας εξαιρετικός εκπαιδευτής που χρειάζεται ένα προϋπόθεση προγράμματος προσωπικής κατάρτισης ή πιστοποιητικού. Ωστόσο, αυτά είναι πράγματα που μπορεί να αποζημιώσουν έναν ανταγωνιστή από μια κακή κατάσταση. Οι μαρτυρίες βοηθούν επίσης, ωστόσο ας δηλώσουμε το 90% των μαρτυριών που πήρε ένας εκπαιδευτής, ήταν άθλια – είναι πιθανό να σας δείξει μόνο το θετικό 10%. Είναι πραγματικά μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή να είσαι νέος ανταγωνιστής, να είσαι γενικά ανταγωνιστής. Ο ιστός κάνει την εξυπηρέτηση τόσο ευκολότερη, ωστόσο, το καθιστά επίσης πολύ πιο εύκολο για τους σπουδαίους ανθρώπους να ξεγελάσουν.

Ο κίνδυνος ανίκανων ανθρώπων που συνθέτουν σχέδια γευμάτων, σχέδια κατάρτισης, καθώς και πρωτόκολλα συμπλήρωσης είναι τρομακτικό. Αυτό που είναι χειρότερο είναι όταν αυτά τα nitwits παίρνουν άλλα σχέδια προπονητών. Έχω ακούσει, από αξιόπιστες πηγές (που καταλαβαίνω καθώς και εμπιστοσύνη), όπου έχουν δει ένα wannabe να παρέχουν το ίδιο ακριβώς σχέδιο σε μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων – ανεξάρτητα από το αν είναι άντρας ή γυναίκες, νέοι ή ηλικιωμένοι, bodybuilder ή πελάτης βελτίωσης. Οποιοδήποτε άτομο μπορεί το φθινόπωρο σε αυτήν την παγίδα. Δεν υπάρχουν γνήσιες ενδείξεις για την πρόληψη. Επιπλέον, οι πελάτες σπάνια (αν ποτέ) αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σε μια ομάδα, πολύ λιγότερο συγκρίνουν σχέδια γευμάτων ή πρωτόκολλα Supp. Εκείνοι που βρίσκονται σε υψηλότερο κίνδυνο βρίσκονται στους πελάτες του Διαδικτύου, αφού never Βλέπετε ακόμη και άλλους, συναδέλφους του ίδιου εκπαιδευτή (π.χ. για check-in), είναι απολύτως στο έλεος του εκπαιδευτή καθώς και πολλές φορές, εντελώς, στο σκοτάδι.

Δεν υπάρχει BBB (Γραφείο Καλύτερης Υπηρεσίας) για την αναφορά κακών προπονητών, δεν υπάρχουν ομάδες δικαιωμάτων των καταναλωτών για τους πελάτες που έχουν υποστεί εκμετάλλευση, καθώς και σε πολλές περιπτώσεις, αυτοί οι “προπονητές” μπορούν καθώς και να τροποποιήσουν τις πολιτικές επιστροφής χρημάτων τους (αν τους έχουν ακόμη Ξεκινήστε με) αυθαίρετα. Τα χρήματα καθώς και να το πάρετε πίσω είναι ένα πράγμα, ωστόσο τι γίνεται με τη μεταβολική βλάβη; Ακριβώς πώς είναι αυτό που ανατρέπεται; Τι γίνεται αν κάποιος τραβήξει μια μυϊκή μάζα που κάνει ένα κουτσό σχέδιο προπόνησης του εγκεφάλου; Τι θα συμβεί αν οι φωνητικές τροποποιήσεις μιας γυναίκας από ένα παράλογο συμπλήρωμα υπαγορεύουν ότι οποιοσδήποτε τύπος άλλου εκπαιδευτή θα είχε γελάσει; Όταν οι φωνητικές τροποποιήσεις μιας γυναίκας – δεν επιστρέφουν. Έχετε περίπου μια πιθανότητα να συμβεί αυτό, όπως πιέζοντας οδοντόκρεμα πίσω σε ένα σωλήνα.

Ωστόσο, η αμφισβήτηση, καθώς και η δεύτερη μαντέψει, δεν είναι λέξεις στο λεξιλόγιο ενός σκληρού ανταγωνιστή. Εάν, όπως και όταν βάζουν τους εξαρτάται από έναν προπονητή, μπορεί να είναι τόσο αργά πριν πηδήσουν το πλοίο. Ακόμη και όταν τα αποτελέσματα δεν προέρχονται ή όταν ο ανταγωνιστής αισθάνεται σαν χάλια, καθώς και το σώμα τους τους λένε κάτι που είναι λάθος, εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά απλό για αυτούς τους hustlers καθώς και τους απατεώνες να το ενεργοποιήσουν στον ανταγωνιστή.

Οι ανταγωνιστές καθώς και οι επίδοξοι ανταγωνιστές πρέπει να ελέγξουν αυτή τη θέση καθώς και να το μοιραστούν παντού. Υπάρχουν εξαιρετικοί κίνδυνοι εκεί έξω, μόνο μερικές πληκτρολογήσεις μακριά. Φρουρούσε, ίσως ακόμη και λίγο παρανοϊκό, αφού τελικά είναι η υγεία και η ευεξία σας στη γραμμή – καθώς και τα χρήματά σας.

Ελπίζω να απολαύσατε την ανάγνωση αυτού του άρθρου, εδώ στο Iron Magazine. Κοιτάζω μπροστά στην ανάγνωση των σχολίων σας.

Επίσης, εάν είστε έμπειρος ανταγωνιστής, καθώς βλέπετε έναν ανταγωνιστή να ληφθεί για μια βόλτα, κινδυνεύει κάποια αντίδραση καθώς και ακόμη και κάποιο δράμα, καθώς και να προσπαθήσετε να τους βοηθήσετε. Οι άνθρωποι που μένουν ήσυχοι, αποτρέπουν πονοκεφάλους, ωστόσο θα μπορούσαν επίσης να είναι καλός φίλος σε κάποιον που χρειάζεται πραγματικά ένα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.