Bitmoji και Fitbit Clock Face Partnership

Όταν πρόκειται για την εύρεση της προσαρμογής σας, το κίνητρο είναι το κλειδί. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ, περισσότερο από το 80 % των Αμερικανών δεν ασκούν όσο θα έπρεπε. Εκτός από την εύρεση κάτι που σας αρέσει να κάνετε – είτε πρόκειται για περπάτημα, τρέξιμο είτε για κολύμπι – διαπιστώσαμε ότι το πιο ισχυρό κίνητρο στο ταξίδι σας γυμναστικής είναι να έχει κάποιον δίπλα σας. Ως χρήστης του Fitbit, οι ηλεκτρονικές ομάδες είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να ξεκινήσετε και οι τοπικές τάξεις προσωπικών με την κοινότητα Fitbit μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το δίκτυο υποστήριξής σας, αλλά σύντομα θα υπάρξει μια άλλη βαθμίδα κινήτρων για να προσθέσετε στο οπλοστάσιό σας. Γι ‘αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με το Bitmoji.

Ποιο είναι το πρόσωπο του ρολογιού bitmoji;

Ποιος καλύτερα να σας ενθαρρύνει από ένα μικρό, εκφραστικό avatar γελοιογραφίας ακριβώς στον καρπό σας; Με αυτή τη νέα συνεργασία, θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δυναμικό πρόσωπο ρολογιού που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να σας ενθαρρύνει να σας ενθαρρύνει να καταγράψετε πράγματα όπως τα τρόφιμα και το νερό, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε υπεύθυνοι και σε καλό δρόμο.

Αυτό το πρόσωπο του ρολογιού θα είναι μια εικονική αναπαράσταση σας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μόλις ολοκληρώσατε ένα τρέξιμο; Παρακολουθήστε καθώς το bitmoji σας κάνει το ίδιο. Χτυπήστε το βήμα σας; Κοιτάξτε προς τα κάτω και δείτε το Bitmoji να γιορτάζει το επίτευγμά σας!

Τι θα χρειαστείτε για να κατεβάσετε το πρόσωπο του ρολογιού στη συσκευή σας:

Χρειάζεστε ένα smartwatch Fitbit (είτε ένα versa, versa SE, versa lite, ή ιοντικό) και
Θα χρειαστείτε επίσης λογαριασμό Snapchat/ Bitmoji.

(Το SNAP κατέχει το Bitmoji και για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας Bitmoji στο Fitbit, θα χρειαστεί να πιστοποιήσετε μέσω Snapchat. Εδώ είναι οδηγίες για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας bitmoji στον λογαριασμό Snapchat εάν δεν έχετε ήδη.)

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσωπο του ρολογιού

Μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις συσκευών” κάτω από τη συσκευή smartwatch στην εφαρμογή Fitbit Mobile.
Βρείτε το κεραμίδι “ρολογιού”. Επιλέξτε “Όλα τα ρολόγια” στη γκαλερί προσώπου του ρολογιού (μπορείτε να το βρείτε στην ενότητα “By Fitbit” ή να αναζητήσετε τον όρο “Bitmoji”).
Μόλις εγκατασταθεί, φροντίστε να συνδέσετε το λογαριασμό Snap/Bitmoji στη σελίδα Ρυθμίσεις του ρολογιού. Μόλις επικυρωθείτε με επιτυχία, το Bitmoji σας θα αρχίσει να εμφανίζεται στο ρολόι σας μέσα σε ένα λεπτό.
Το πρόσωπο του ρολογιού Bitmoji θα συνεχίσει να κατεβάζει αυτοκόλλητα, τα οποία θα μπορούσαν να διαρκέσουν περίπου πέντε λεπτά για να ολοκληρωθούν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διατηρήσει την εφαρμογή για κινητά Fitbit στο παρασκήνιο.

Πάρτε κίνητρα με bitmoji

Τώρα που έχετε κατεβάσει το πρόσωπο του ρολογιού, ετοιμαστείτε για να πάρετε κίνητρα με το bitmoji σας. Συμπληρώνοντας ορισμένες εργασίες, το Bitmoji σας θα αναπαράγει την καθημερινή σας δραστηριότητα. Ετοιμαστείτε για γυμναστήριο και διασκέδαση. Ποτέ δεν καταγράφηκε φαγητό πριν; Δοκιμάστε το και δείτε το bitmoji σας να μετατραπεί σε αβοκάντο!

Ακολουθεί μια λίστα με κοινές ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να πάρετε το bitmoji σας και να ενεργοποιήσετε (και να πάρετε τον εαυτό σας πιο υγιεινό, επίσης).

Ενεργός: Κοιτάξτε το βήμα σας; Θα παρατηρήσετε ότι το bitmoji σας είναι ευτυχισμένο και δείχνει λίγο pep στο βήμα του.
Όντας καθιστικό: Αίσθημα τεμπέλης σήμερα; Το bitmoji σας θα κάνει ένα διάλειμμα.
Σχεδιάζοντας μερικά z: Εάν έχετε ρυθμίσει τις υπενθυμίσεις σας για ύπνο και ο ήλιος είναι κοντά στη ρύθμιση, ρίξτε μια γρήγορη ματιά στο ρολόι σας. Θα παρατηρήσετε ότι το bitmoji σας είναι έτοιμο για τις 8 ώρες του Shuteye.
Φόρτιση της συσκευής σας: Πάρτε τη συσκευή σας από τον καρπό σας για να φορτίσετε; Δεν υπάρχει πρόβλημα, το bitmoji σας θα περιμένει!
Η καταγραφή μιας άσκησης: Οι συνεργάτες της προπόνησης είναι καταπληκτικοί – -ειδικά αν είναι κινούμενες! Παρακολουθήστε το bitmoji σας αντικατοπτρίζει την πραγματική προπόνηση που μόλις καταγράψατε με τη συσκευή σας Fitbit.
Επίτηση του στόχου σας: Χτυπήστε το στόχο σας για την ημέρα και παρακολουθήστε το Bitmoji σας γιορτάστε μαζί σας!
Ξυπνήστε: Αφού χτυπήσετε τους στόχους του ύπνου σας, ξυπνήστε μαζί και ετοιμαστείτε να συντρίψετε την ημέρα!
Παρακολούθηση τροφίμων: Η καταγραφή των τροφίμων μπορεί να είναι σκληρή, αλλά όχι όταν το bitmoji σας είναι γιορτάζοντας κάθε φορά που παρακολουθείτε την πρόσληψή σας.
Νερό καταγραφής: Είναι σημαντικό να παραμείνετε ενυδατωμένοι. Αφήστε το bitmoji να πάρει τα οκτώ γυαλιά της την ημέρα επίσης.
Έλεγχος του καιρού: Είναι η βροχή ή το χιόνι στην πρόβλεψη σήμερα; Το Bitmoji σας έχει την πλάτη σας. Μια γρήγορη ματιά στο ρολόι σας θα σας ενημερώσει αν θα συσκευάσετε ή όχι μια ομπρέλα.
Πασχαλινά αυγά: Δεν μπορούμε να δώσουμε όλες τις εκπλήξεις τώρα! Κατεβάστε το πρόσωπο του ρολογιού Bitmoji και ανακαλύψτε μερικά κρυμμένα αυγά του Πάσχα κατά μήκος του δρόμου.

Αυτές οι πληροφορίες αφορούν μόνο εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο της ιατρικής διάγνωσης ή θεραπείας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ενός προβλήματος ή κατάστασης υγείας. Πάντα να ελέγχετε με το γιατρό σας πριν αλλάξετε τη διατροφή σας, αλλάζοντας τις συνήθειες ύπνου σας, λαμβάνοντας συμπληρώματα ή ξεκινώντας μια νέα ρουτίνα γυμναστικής.

Στέφανι Σμιθ

Η Stephanie Smith είναι ο συντάκτης γυμναστικής του Fitbit. Μια μητρική πόλη της Νέας Υόρκης και το Πανεπιστήμιο του Μισσούρι, η Stephanie έχει γράψει άρθρα για διάφορα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένης της υγείας των ανδρών, της γυμναστικής των ανδρών, της Daily Burn, του Active.com, του Eatthis και του bodybuilding.com. Είναι ενθουσιασμένος για να διαδώσει το μήνυμα υγείας και φυσικής κατάστασης – και τη σημασία της λήψης βημάτων – στους χρήστες Fitbit. ΟτανΔεν ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κινούνται, απολαμβάνει εσωτερική ποδηλασία, εθελοντισμό ζωικών και χορτοφάγους και χορτοφαγικά γεύματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.