4 Ασκήσεις που θα τονίσουν τα χέρια σας

άνοιξη έχει εκτοξευθεί επίσημα καθώς και το καλοκαίρι είναι γρήγορο στα τακούνια της! Καθώς ρίχνετε ογκώδη χειμερινή φθορά, καθώς και απολαύστε τον ζεστό καιρό, μπορείτε να αναγνωρίσετε ότι τα χέρια μας έχουν καταλήξει να είναι λίγο, καλά, μαλακότερο από ό, τι ήταν πέρυσι. Σε μια προσπάθεια να τονίσουν, πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν απευθείας σε μια προπόνηση με το χέρι που δεν αποτελείται από τίποτα, ωστόσο, μπούκλες bicep καθώς και push-ups. Ωστόσο, είμαι εδώ για να πω: το κάνετε λάθος! Λοιπόν, είδος.

Εδώ στο Λος Άντζελες, τα χέρια των πελατών μου είναι ορατά όλο το χρόνο, γι ‘αυτό καταλαβαίνω ένα πράγμα ή δύο για τη διαμόρφωση ενός βραχίονα που είναι έτοιμο για κόκκινα χαλιά, καθώς και δεν είναι όλα για τους δικέφαλους σας. Τα χέρια σας αποτελούνται από τα deltoids σας (ώμους), τους δικέφαλους σας, καθώς και τα triceps σας. Πιστέψτε το ή όχι, οι τρικέφαλοι σας περιλαμβάνουν πραγματικά περίπου τα δύο τρίτα του βραχίονα σας, οπότε αν εκπαιδεύετε μόνο τους δικέφαλους σας, αφήνετε πολλά από τα χέρια σας!

Θα ήθελα επίσης να πάρω αυτή την ευκαιρία να διαλύσω έναν μύθο που ακούω όλη την ώρα. Κυρίες: Τα βάρη ανύψωσης δεν θα σας κάνουν ογκώδεις! Εφόσον δεν χρησιμοποιείτε στεροειδή ή παίρνετε τεστοστερόνη καθώς και σκόπιμα τρώτε επιπλέον φαγητό, δεν θα μαζέψετε. Ωστόσο, θα παράγετε πυκνότερους, ισχυρότερους μυς, οι οποίοι κάνουν για αξιοζήλευτα όπλα.

Προπόνηση με βραχίονα διασημοτήτων για καλοκαιρινούς πολεμιστές

Παρακάτω είναι οι τέσσερις προτιμώμενες ασκήσεις μου για τα χέρια δολοφόνων. Μετατρέψτε το σε προπόνηση με το χέρι κάνοντας τρία έως τέσσερα σετ 20 επαναλήψεων δύο φορές την εβδομάδα. Εκτός από το να έχετε κατά νου: μπορείτε να έχετε τα πιο ήπια χέρια στον κόσμο, ωστόσο, αν δεν είστε επίσης τρώγοντας καλά καθώς και να χτυπήσετε το βήμα σας στόχο κάθε μέρα, θα καλύπτονται από το λίπος. Έτσι, συνεχίστε να τρώτε καθαρά καθώς και να κάνετε το πράσινο του ταμπλό σας!

Ψέματα DB Tricep Extensions

Βίντεο

00:00
00:00
00:00

Ξαπλωμένος στην πλάτη σας, κρατήστε έναν αλτήρα σε κάθε χέρι με τα χέρια σας εντελώς παρατεταμένα προς το ανώτατο όριο, παλάμες που ασχολούνται μεταξύ τους. Εξέταση στους αγκώνες σας, χαμηλώστε τους αλτήρες μέχρι να είναι δίπλα στα αυτιά σας, ωστόσο δεν αγγίζετε το πάτωμα. Στη συνέχεια παρατείνετε πίσω προς το ανώτατο όριο, επιστρέφοντας στην αρχική θέση. Αυτός είναι ένας εκπρόσωπος.

Επεκτάσεις TRX TRICEP

Βίντεο

00:00
00:00
00:00

Σταθείτε να ασχοληθείτε με το σημείο αγκυροβόλησης TRX με μια λαβή για κάθε ιμάντα, τα χέρια απευθείας μπροστά σας, παλάμες που ασχολούνται με/κάτω, καθώς και το σώμα σας σε γωνία περίπου 70 μοιρών από το έδαφος. Λυγίστε τους αγκώνες σας καθώς και κλίνουμε προς τα εμπρός, διατηρώντας το σώμα σας σε μια άμεση γραμμή, μέχρι που οι καρποί σας βρίσκονται στα αυτιά σας. Χρησιμοποιήστε τα triceps σας για να σας ωθήσουν πίσω στην αρχική θέση, αντισταθμίζοντας την επιθυμία να αφήσετε τους αγκώνες σας να βγαίνουν στα πλάγια. Αυτός είναι ένας εκπρόσωπος.

DB Hammer Bicep Curls

Βίντεο

00:00
00:00
00:00

Ξεκινήστε με τα πόδια σας από το πλάτος του ισχίου, έναν αλτήρα σε κάθε χέρι, καθώς και τις παλάμες που ασχολούνται με. Κολλήστε τα χέρια σας όσο και τους ώμους σας, καθώς και αποκαταστήστε μέχρι την αρχική ρύθμιση σε μια διαχειριζόμενη κίνηση-χωρίς ταλάντευση!

Μονή βραχίονας DB Carry Press

Βίντεο

00:00
00:00
00:00

Ξεκινήστε με τα πόδια σας σε πλάτος ισχίου. Κρατώντας έναν αλτήρα στο ένα χέρι στον ώμο σας, παλάμη που ασχολείται με το σώμα σας, παρατείνετε το άλλο σας χέρι προς τα πλάγια, παράλληλα με το έδαφος. Πατήστε το αλτήρα μέχρι το χέρι σας να είναι ίσιο, καθώς και στη συνέχεια κάτω από την εκκίνηση σε μια διαχειριζόμενη κίνηση. Αυτός είναι ένας εκπρόσωπος.

Αυτές οι πληροφορίες είναι για ακαδημαϊκές λειτουργίες μόνο καθώς και δεν εννοείται ως υποκατάστατο της ιατρικής διάγνωσης ή θεραπείας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ενός προβλήματος ή κατάστασης υγείας και ευεξίας. Επιθεωρήστε πάντα τον γιατρό σας πριν μεταβάλετε τη διατροφή σας, μεταβάλλετε τις συνήθειες του ύπνου σας, λαμβάνοντας συμπληρώματα ή ξεκινώντας μια νέα ρουτίνα φυσικής κατάστασης.

Harley Pasternak

Ο εκπαιδευτής γυμναστικής διασημοτήτων, καθώς και ο διατροφολόγος Harley Pasternak, κατέχει πτυχίο Master of Science στη φυσιολογία άσκησης καθώς και διατροφικές επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο, καθώς και πτυχίο τιμητικής κινησιολογίας από το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Οντάριο. Ως φυσική κατάσταση καθώς και ειδικός στη διατροφή, ο Harley έχει εκπαιδεύσει πολλές διασημότητες, όπως ο Adam Levine, ο Gwen Stefani, η Jessica Simpson, η Ariana Grande, ο John Mayer, ο Charlie Puth, ο Jordana Brewster, ο Rob Pattinson, ο Tobey Maguire, η γυναίκα Gaga, η Megan Fox , όπως και η Jennifer Hudson. Έχει εμφανιστεί στο MTV, VH1, The Oprah Winfrey Show, Dr. Oz, The View, The Tyra Banks Show, Αποκτήστε πρόσβαση στο Χόλιγουντ, Extra, Rachael Ray, το επόμενο μοντέλο της Αμερικής, Great Morning America, The Today Show, επίσης Ως πολλά πρόσφατα, το σώμα εκδίκησης με την Khloe Kardashian στο E! Ο Harley έχει επίσης διδάξει σε όλο τον κόσμο καθώς και τις αλληλεπιδράσεις που μιλούν τακτικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.