Ο Bob Cicherillo συμμετέχει σε εργαστήρια Ironmag

σε μια μετεγκατάσταση που στοχεύει να ανακινήσει τα πράγματα στον κόσμο της συμπλήρωσης απόδοσης, η Ironmag Labs ανακοινώνει την άφιξη ενός από τους πολλούς ορατές και επιρροή εμπιστευόμενους της βιομηχανίας Bodybuilding. Ο Bob Cicherillo, η γνωστή φωνή του διαγωνισμού του κ. Olympia, έχει υπογράψει μια πολυετή συμφωνία με την IML, ένα εμπορικό σήμα που έχει περάσει πολύ περισσότερο από μια δεκαετία επανάσταση στην κατηγορία Hardcore Supplement.

Σύμφωνα με τον Cicherillo, “Έχω συνεργαστεί με κάποιες καταπληκτικές εταιρείες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ποτέ δεν έχω συναντήσει μια δέσμευση για αριστεία όπως αυτή που ανακάλυψα εδώ στο IML. Ήμουν ήδη εξοικειωμένος με τα προϊόντα τους, μερικά από τα καλύτερα στην επιχείρηση. Αλλά δεν είχα ιδέα πόσο παθιασμένος και αφοσιωμένος αυτή η ομάδα είναι. Ο Rob DiMaggio είναι ένα trailblazer στη βιομηχανία συμπληρωμάτων και είμαι πέρα από ενθουσιασμένος που συνεργάζεται μαζί του. ”

Στο ρόλο του ως VP της ανάπτυξης της εταιρείας Cicherillo θα βοηθήσει να επιβλέπει μια ποικιλία πρωτοβουλιών επέκτασης, καθώς η εταιρεία προσπαθεί να προσεγγίσει νέους πελάτες. Ο DiMaggio, ο ιδρυτής της μάρκας Ironmag και της γραμμής συμπληρωμάτων Ironmag Labs προσθέτει: “Αυτή είναι μια καταπληκτική μέρα για την εταιρεία μας. Ένας άλλος δείκτης για να περιμένετε το απροσδόκητο. Λίγοι θα είχαν απεικονίσει το IML και το Cicherillo ως αγώνα, αλλά αυτό είναι ακριβώς το είδος της προσθήκης που αναζητούσαμε. ”

Δημιουργοί πολλών ευρεσιτεχνιών που εκκρεμούν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η IML είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες συμπληρωμάτων άμεσων καταναλωτών στον κόσμο, με μια σειρά συμπληρωμάτων που περιλαμβάνει το σύντομο που πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ DMZ 5.0, η πέμπτη γενιά της θρυλικής συνεργίας προ-αναβολικών μυών μείγμα.

Ο Cicherillo είναι ανυπόμονος να ξεκινήσει: “Η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων IML βρίσκονται σε δικό τους πρωτάθλημα. Τώρα ήρθε η ώρα να τοποθετήσετε την εταιρεία, ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να βιώσουν αυτό που είναι το IML. Είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε! ”

Για να μάθετε πολλά περισσότερα σχετικά με τη γραμμή συμπληρωμάτων IML, δείτε το www.ironmaglabs.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.