Γιατί δεν τρέχω, καθώς δεν μπορεί να το χειριστεί, καθώς θέλω να σταματήσω τη ζωή

ευτυχισμένη Δευτέρα! Πώς πάει?

Τρελαίνομαι. Όπως, αν κάποιος χτύπησε στην πόρτα μου για να με πάρει μακριά σε ένα γεμισμένο χώρο θα ήμουν ανακουφισμένος.
Τα τελευταία μου βίντεο

Πήρα μια δοκιμή Covid-19
Λαμβάνοντας μια δοκιμή κοράνιου – ακριβώς πώς λειτουργεί, τι αισθάνεται, η εμπειρία μου καθώς και περισσότερο. Πήρα την παραδοσιακή δοκιμή καθώς και ο Ben πήρε το γρήγορο τεστ Covid-19.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 16 δευτερολέπτων

Επόμενο
Συμβουλές μάσκας προσώπου για το τρέξιμο καθώς και το περπάτημα έξω
07:15

Ζω
00:00
08:21
05:16

Και είναι όλα από τότε που δεν τρέχουν. Αποφάσισα να πάρω μια εβδομάδα μακριά για μερικά ιατρικά προβλήματα μαριχουάνας την περασμένη εβδομάδα την Τετάρτη, καθώς και τώρα είμαι άθλια.

Πριν από τον μαραθώνιο OC, είχα κάποια περίεργη σφίξιμο στο piriformis μου, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ πριν. Επιπλέον, έχω μερικά άλλα τυχαία πράγματα που συμβαίνουν, γι ‘αυτό προσπαθώ να είμαι υπομονετικός καθώς και να αφήσω τον εαυτό μου να ξεκουραστεί για 7 ολόκληρες ημέρες. καθώς και χάλια. Αλλά, μια ουγκιά πρόληψης, σωστά; Ναί. Ναι, Μονικό. Κατεβάστε το χείλος.

Έτσι, σήμερα ξεκίνησα με μια βόλτα καθώς και με ένα φιλικό προς το περιβάλλον χυμό. Προσπαθώντας να είναι όλα υγιή καθώς και πράγματα.

Και ένα μικρό κομμάτι της κατάρτισης αντοχής ενώ παρακολουθείτε το E News.

Στη συνέχεια, ένιωσα σούπερ χλωμό για να εξασφαλίσω ότι μου υπενθύμισε ότι απαίτηση να μαύρισμα. καθώς με επηρέασε να κάνω ένα πρωινό.

Αγόρασα δύο plantains για να φτιάξω αυτό το plantain flatbread καθώς και μόνο ένα. Δεδομένου ότι το δεύτερο πήρε σούπερ ώριμο το έκοψα, καθώς και το μαγειρεμένο με λάδι καρύδας. Κεραία.

ΤΕΛΟΣ παντων. Το ηθικό της ιστορίας λειτουργεί είναι το αγαπημένο μου. καθώς και η μικρή μου μαύρη καρδιά είναι ατυχής για το να μην τρέχει, ωστόσο τα τετράγωνα μου είναι πιθανότατα χαρούμενα.

Αλλά αυτό είναι εξαιρετικά εγωιστικό, τετράγωνα. Δεν είναι δροσερό.

Σκεφτήκατε τη μέρα: η μαμά μου μου είπε αυτή τη φορά αφού της είπα για μερικές γυναίκες που ήταν κακές για μένα. Κλήθηκε μαζί μου. Λάβετε υπόψη σας την επόμενη φορά που κάποιος θα πάει μετά από εσάς…

(Runeatrepeat στο Instagram)

Ερώτηση: Ποιοι είναι οι μίνι στόχοι σας για την εβδομάδα;

Δευτέρα μίνι γκολ: πάρτε το ish μου μαζί.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.