Sabra Hummus Heaven

Ήμουν στον ουρανό Hummus σήμερα, αλλά ας ξεκινήσουμε από την αρχή …

Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

High Achiever – καλή αναθεώρηση βιβλίου ακρόασης
Υψηλή επιτυχία από την Tiffany Jenkins Book Review. Γρήγορη ανασκόπηση του νέου απομνημονεύματος της διπλής ζωής του εξαρτημένου ναρκωτικού. Διαβάστε από τον συγγραφέα.

Εύκολο βιβλίο για να ακούσετε ενώ τρέχετε, τρώτε ή οτιδήποτε άλλο κάνουν οι άνθρωποι.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 6 λεπτών, 12 δευτερολέπτων

Επόμενο
Αναθεώρηση του ανορθόδοξου βιβλίου και του Netflix
07:28

Ζω
00:00
08:21
06:12

Σήμερα το πρωί το φανταχτερό φορτηγό επέστρεψε για να πάρει όλους τους Sabra Tastemakers για την εποχή μας στο εργοστάσιο.

Δεν ήμουν σίγουρος τι να περιμένω, αλλά ήμουν εκστατικός (για να φάω hummus).

Το πρωινό ήταν για εμάς από την Panera. Κάθισα ιδανικό μπροστά από τα αρτοσκευάσματα, αλλά επέλεξα ένα μπολ με βρώμη με το πιο νόστιμο granola και φρούτα.

Επέστρεψα για μερικά περισσότερα granola και σταφύλια μετά από αυτό

Φάγαμε ενώ δύο από τους υπαλλήλους της Sabra μίλησαν για την προσέγγιση μάρκετινγκ και διατροφής της μάρκας. Ήταν πραγματικά ενδιαφέρον! Μόνο το 14% των νοικοκυριών στις ΗΠΑ παίρνει το Sabra Hummus ιδανικό τώρα. Είμαι το 14% τοις εκατό.

Η Debra και ο καθηγητής από το Smith Bites έβαλαν σε μια σύντομη συνάντηση πληροφοριών για τη φωτογραφία των τροφίμων για εμάς.

Γνωρίζατε ότι οι ημερήσιες ημέρες είναι καταπληκτικές για τη λήψη φωτογραφιών;

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ρίχνουν σκιές ή σκληρό φως σε ένα κομμάτι του θέματος σας.

Μιλήσαμε για φωτισμό, επιμετάλλωση και πρόσδεση.

Συμβουλές για τη φωτογραφία τροφίμων:

Χρησιμοποιήστε φυσικό φως όταν είναι δυνατόν

Χρησιμοποιήστε μικρές πλάκες για τις φωτογραφίες σας. Αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολο να καταγράψετε και να προχωρήσετε αν χρειαστεί να αναζητήσετε καλύτερο φως.

Μια μικρή λευκή σανίδα είναι μια επιλογή χαμηλού κόστους για να βοηθήσετε τις σκιές.

Η πρόσδεση της κάμερας στον υπολογιστή σας σας επιτρέπει να δείτε την εικόνα καλύτερα ιδανική και να κάνετε προσαρμογές. Αυτό είναι κάπως φανταχτερό, αλλά μειώνει την επεξεργασία στο άλλο άκρο.

Μην τρώτε τα στηρίγματα. (Εντάξει, απλά πρέπει να θυμηθώ τον εαυτό μου.)

Μετά τη συνεδρία φωτογραφιών τροφίμων ήταν η στιγμή που περίμενα … χρόνος για να φάω hummus!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sabra της Foodology μας είχε δοκιμάσει το αρχικό τους hummus φρέσκο ​​από τη γραμμή (μόλις φτιαγμένη) και αυτή που έγινε πριν από λίγες εβδομάδες. Είναι τόσο περίεργο, αλλά δοκιμάστηκαν διαφορετικά! Νομίζω ότι ο «παλαιότερος» (συγγενής) ήταν καλύτερος και οι γεύσεις ήταν πολύ πιο ανεπτυγμένες.

Λέει ότι αρχίζει να τρώει hummus καθημερινά στις 8:30 π.μ. (δείχνουν κάθε παρτίδα). Πώς μπορώ να βρω αυτή τη δουλειά;!

Είχαμε κάθε επιλογή hummus, salsa, βουτιά και μερικές συνταγές που χρησιμοποίησαν hummus για φαγητό. Υπήρχαν γεύσεις που ήξερα ότι ήταν έξω, αλλά όχι στο τοπικό μου κατάστημα και εκείνα που δεν είχα ακούσει! Ήταν πραγματικά ο Hummus ουρανός.

Ήμουν πολύ εκστατικός για να δοκιμάσω το νέο-to-me guacamole και το veggie βουτιά. Αληθινά, δεν ήμουν ερωτευμένος με το guac, αλλά είμαι πολύ ακραίος κριτικός (η μαμά μου έχει δύο δέντρα αβοκάντο και είμαι Μεξικάνικος), γι ‘αυτό θα τους κόψω λίγο.

Δεν περίμενα να μου αρέσει το veggie βουτιά, αλλά το έκανα!

Πήρα επίσης να δοκιμάσω την εποχιακή γεύση τους – Rosemary. Νομίζω ότι αυτό είναι δεμένο με την ασιατική σύντηξη ως το νέο μου αγαπημένο! το λάτρεψα. Επίσης, πρότεινα να φτιάξουν ένα hummus κολοκύθας για την εποχιακή γεύση τους το επόμενο έτος – εσείς οι άνθρωποι πρέπει να με υποστηρίξουν σε αυτό στα σχόλια, έτσι ώστε να το δοκιμάσουν.

Μετά από κάποια γευσιγνωσία έκανα ένα πιάτο φαγητού για μεσημεριανό γεύμα.

Ο σεφ έκανε δύο επιδόρπια με το Sabra Classic Hummus – μια ζύμη καραμέλας σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής σοκολάτας. Η ζύμη Phyllo είχε καρύδα και συνήθως δεν είμαι ανεμιστήρας, αλλά μου άρεσε πολύ!

Μετά το νόστιμο γεύμα μας πήγαμε σε μια εκδρομή στο εργοστάσιο Sabra, αλλά πρώτα έπρεπε να είμαστε κατάλληλοι!

(Βάζουμε τα hairnets και έπρεπε να απογειωθεί όλα τα κοσμήματα πριν πάμε μέσα.)

Δεν υπήρχαν εικόνες που να επιτρέπονται στο εργοστάσιο, οπότε θα πρέπει να πάρετε το λόγο μου σε αυτό όταν σας λέω ότι μύριζε σαν μουστάρδα σε ένα σημείο και είδα μια δέσμη 2.000 τσάντες ρεβίθια που θεωρούσα γεμίζοντας στη βαλίτσα μου.

Η μέρα τελείωσε με μια παρουσίαση από το σταθμό Heather of Spice.

Έχουμε ακόμη και ένα καταπληκτικό πακέτο διαφορετικών μπαχαρικών που δεν μπορώ να περιμένω να χρησιμοποιήσω. (Σημείωση: Αυτά προκάλεσαν μια μικρή διαμάχη στη γραμμή ασφαλείας του αεροδρομίου, αλλά ήταν αστείο.)

Δυστυχώς, αυτό τελείωσε τη μέρα μας στο Sabra και έπρεπε να πούμε αντίο.

Ακόμη πιο θλιβερό, δεν σκέφτηκα να γεμίσω το πορτοφόλι μου με ένα δοχείο από το Rosemary Hummus, οπότε έπρεπε να πάρω άθλια φαγητό στο αεροδρόμιο για δείπνο. Προφανώς, χρειαζόμουν τη μαύρη σοκολάτα για να παρηγορήσω τον εαυτό μου.

Τώρα είμαι blogging στον αέρα στο δρόμο για το σπίτι. Είχα απόλυτη έκρηξη! Έχω ερωτευτεί με το hummus της Sabra για χρόνια (τώρα είναι το μόνο είδος που αγοράζω). Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία.

Επίσης, συναντήθηκα με μερικούς αξιόλογους bloggers που είναι απίστευτα χαριτωμένοι και διασκεδαστικοί και γνωρίζουν πολύ περισσότερα από εμένα για το μαγείρεμα και τη μόδα και τη ζωή. Δεν πήραμε μια ομαδική εικόνα, αλλά ελέγξτε τα blogs των άλλων Sabra Tastemakers αν έχετε κάποιο χρόνο:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποια είναι η αγαπημένη σας γεύση του Χουμού;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.