Sweet Relish

Δεν σας είπα καν με λόγια, θεωρώντας ότι έκανα μια σιωπηλή θέση το Σάββατο αυτό το Σαββατοκύριακο – αλλά βγήκα στο Λος Άντζελες για τα γενέθλια του φίλου μου Lisa αυτό το Σαββατοκύριακο και είχα μια έκρηξη!

Μισθώσαμε μια λιμουζίνα και έπιναμε σαμπάνια όλα φανταχτερό σαν …
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Αναθεώρηση του ανορθόδοξου βιβλίου και του Netflix
Ανασκόπηση της σειράς Book & Netflix – Unorthodox. Ένα καλό ακρόαση – Βιβλίο, podcast και οπτική απόλαυση σειρές αναθεώρησης.

Περισσότερα βίντεο

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4
01:21

Ζω
00:00
08:21
07:28

… πήρε την ευχαρίστηση στη σκωτσέζικη και βότκα από γυάλινα δοχεία που είναι δύσκολο να κρατηθούν / περάσουν σε ένα κινούμενο αυτοκίνητο, έτσι ήμουν καλυμμένος με Scotch μετά τον πρώτο γύρο… #KeepitClassy

Η πρώτη στάση ήταν τα κρασιά Malibu.

Ήπιαμε λευκό κρασί και έφερα σνακ για να απολαύσουμε ενώ κρέμεται έξω. Κάποιος έφερε αυτά τα λουλούδια μάνγκο από την Ταϊλάνδη. Πόσο όμορφο, σωστά;!

Η δεύτερη στάση ήταν lolas…

Συναντηθήκαμε με την υπόλοιπη ομάδα σε αυτό το σημείο … ήταν πολύ καιρό, θεωρώντας ότι έχω κρεμάσει με τους ανθρώπους μου!

Στη συνέχεια, επιστρέψαμε στο σπίτι του άλλου φίλου μου για να ετοιμαστούμε να βγούμε έξω.

Φορούσα ένα φόρεμα polka dot που πήρε έναν τόνο σχολίων. Δεν ξέρω αν είναι επειδή βρισκόμασταν στη σκηνή Weho Hipster ή όλοι ήταν μεθυσμένοι ή τι, αλλά υπήρχαν πολλές συνομιλίες “πρέπει να μιλήσουμε για τις συνομιλίες polka …”.

Και όταν μοιράστηκα τις φωτογραφίες μου Instagram, μερικοί από εσάς ρωτήσατε και για το φόρεμα. Δυστυχώς, είναι παλιά, οπότε δεν έχω ιδέα πού το πήρα;!

Και εκεί έρχεται αυτός ο νέος ιστότοπος γλυκιάς απόλαυσης – είναι σαν το Pinterest για ψώνια. Μπορείτε να κάνετε λίστες των πραγμάτων που θέλετε / σας αρέσει – αλλά το kicker είναι ότι μπορείτε να τα πάρετε κατευθείαν από αυτόν τον ιστότοπο, οπότε είναι πολύ πιο αποτελεσματικό.

Έτσι, αν ήμουν έξυπνος και είχα αυτό το φόρεμα στη λίστα μου θα ήταν εύκολο για μένα να σας κατευθύνω ακριβώς εκεί που το πήρα. Αλλά, τουλάχιστον έχω μάθει το μάθημά μου για την επόμενη φορά, έτσι;

Μόλις ανακάλυψα τη γλυκιά ευχαρίστηση πρόσφατα και μέχρι στιγμής έχουν λίστες για το τρέξιμο, το μαγείρεμα, το υπνοδωμάτιο και τώρα φορέματα!

Το σκάβω γιατί μπορώ να είμαι λίγο παρορμητικός με τα ψώνια, αλλά κάνοντας μια λίστα με ό, τι θέλω με βοηθά να δώσω προτεραιότητα σε αυτό που θέλω πολλά και να το πάρω μόνο.

Πρόσθεσα μερικές ματιά στο Polka Dot φορέματα στη σελίδα μου, ελπίζω ότι είναι αρκετά κοντά.

Εν πάση περιπτώσει, αν αυτό είναι το τσάι Cuppa σας – ελέγξτε τη γλυκιά απόλαυση και ακολουθήστε τις λίστες μου. Ο ιστότοπος μόλις ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2012, έτσι ώστε οι φίλοι σας να μην είναι ακόμα σε αυτό, αλλά μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους αφού εγγραφείτε και ακολουθήστε και τις απολαύσεις του άλλου.

Ερώτηση: Κάνετε πολλά από τα σπιτικά / ρούχα σας στο διαδίκτυο ή στο κατάστημα;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να επιλέγετε αυτά:

Αυτό που έφαγα στο Epcot μετά το λευκό κρασί και το Dine Half Marathon

Αυτό που έφαγα στο Epcot μετά το λευκό κρασί και το Dine Half Marathon

Αυτό που έφαγα κατά τη διάρκεια της διαδρομής Disney Half Marathon Σαββατοκύριακο. Ανακεφαλαίωση ημερολογίου τροφίμων Η διατροφή μου ενώ ταξιδεύει στο Half Marathon Run

Η λίστα επιθυμιών των Χριστουγέννων μου 2021

Η λίστα επιθυμιών των Χριστουγέννων μου 2021

Η λίστα επιθυμιών διακοπών μου με συνδέσμους σε ό, τι στην πώληση Cyber ​​Monday. Ιδέες δώρων Runner για την εποχή των Χριστουγέννων 2021

Εκτέλεση Wordle – 1

Εκτέλεση Wordle – 1

Δωρεάν παιχνίδι Wordle για δρομείς. Πώς να παίξετε το Wordle, τους συνδέσμους με το παιχνίδι και ένα ειδικό παιχνίδι για τους δρομείς που μπορείτε να παίξετε

Λευκό κρασί και δειπνήστε το Half Marathon Race Recap

Λευκό κρασί και δειπνήστε το Half Marathon Race Recap

Εκτελέστε τη Disney Half MaratHon Race Recap. Λευκό κρασί και Dine Half Marathon 2021 Ιδέες κόλπα και ανασκόπηση του 13,1 μιλίου

Εκτελέστε τη λίστα συσκευασίας της ημέρας Disney Day Day Day Day

Εκτελέστε τη λίστα συσκευασίας της ημέρας Disney Day Day Day Day

Δωρεάν Run Disney Race Σαββατοκύριακο Λίστα συσκευασίας. Walt Disney World Marathon, Half, 10K και 5K Race Day List List.

Συσκευασία για το τρέξιμο Disney White Wine & Dine Half Marathon Race Σαββατοκύριακο

Συσκευασία για το τρέξιμο Disney White Wine & Dine Half Marathon Race Σαββατοκύριακο

Συσκευασία για το τρέξιμο Disney White Wine και Dine Half Marathon Race Σαββατοκύριακο. Τι συσκευάζω για να τρέξω τον αγώνα 13,1 μιλίων

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.