Πώς να τρέξω πίσω σε αγώνες

Υπάρχει κάτι πολύ λάθος μαζί μου. Δεν είναι κάτι που μπορείτε να διαγνώσετε μέσω του Διαδικτύου, οπότε θα σας ζητήσω να αφήσετε τις εικασίες σας στους επαγγελματίες.

Τα τελευταία μου βίντεο

4 λεπτά κατώτερη προπόνηση σώματος για δρομείς
Πέντε κατώτερες ασκήσεις σώματος για δρομείς! Δοκιμάστε αυτήν την προπόνηση γρήγορης δύναμης στο σπίτι για τα πόδια, τους γοφούς και τις γλουτές σας. Δεν απαιτείται εξοπλισμός.

Γέφυρα
Kicks Donkey – Εναλλακτικές πλευρές
Clamshells – Εναλλακτικές πλευρές

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες στο runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 4 λεπτών, 49 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Δοκιμή αντισωμάτων Covid 19
05:19

Ζω
00:00
08:21
04:49

ΤΕΛΟΣ παντων.

Τρέχω πολλές φυλές που έρχονται – πάρα πολλοί αν είμαι ειλικρινής. Αλλά πήρα το σύνολο της ιδέας «τρέχει από τα προβλήματά σας» κυριολεκτικά και εδώ έχω εγγραφεί με μίλια και μίλια μπροστά μου.

Όλοι οι αγώνες εκτός από έναν είναι εκτός κράτους. Προσθέστε το ταξίδι και είναι χιλιάδες μίλια εμπρός και πίσω σε όλη την κομητεία! Είμαι πιο άγχος για το ταξίδι και την εφοδιαστική από οτιδήποτε άλλο τώρα. Αλλά αυτό είναι πολύ περίπλοκο για να συζητήσουμε τώρα.

ΤΕΛΟΣ παντων. Πίσω στους αγώνες…

Έχω ήδη τρέξει πάνω από 14 αγώνες φέτος. Μερικοί από αυτούς ήταν πολύ κοντά μαζί.

Ο έξυπνος κανόνας των αγώνων είναι “Πάρτε μια εύκολη μέρα για κάθε μίλι του αγώνα που τρέξατε”.

Εάν τρέξατε μισό μαραθώνιο = 13 ημέρες εύκολων προπονήσεων / διαδρομών

Πλήρης μαραθώνιος = 26 ημέρες εύκολων προπονήσεων / διαδρομών

Αλλά αυτό δεν είναι δυνατό αν προσπαθείτε να τρέξετε αγώνες κοντά. Επίσης, αυτός ο κανόνας υποθέτει ότι το έσπρωξα πραγματικά στον αγώνα. Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της ολοκλήρωσης μιας απόστασης και του αγώνα αυτής της απόστασης.

Έτρεξα τον μαραθώνιο της Santa Rosa. Όπως και μέσα, έκανα το καλύτερο που μπορούσα την ημέρα. Έσπρωξα τον εαυτό μου. Και το ένιωσα τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Μετά από αυτόν τον αγώνα θα έπρεπε να είχα πάρει μερικές εβδομάδες εύκολη. Σίγουρα χρειάστηκα περισσότερο χρόνο ανάπαυσης και αποκατάστασης και από τότε που δεν χρειάστηκα πολύ περισσότερο χρόνο για να ανακάμψει. Όχι δροσερό μονικό.

Έτρεξα το RNR San Francisco Half Marathon, αλλά δεν το έτρεξα. Έτσι δεν χρειαζόμουν πολύ χρόνο ανάκαμψης.

*ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είτε έτσι είτε αλλιώς παίρνω μια μέρα πλήρους ανάπαυσης μετά από έναν αγώνα.

Μπορείτε να βοηθήσετε το σώμα σας να ανακάμψει γρηγορότερα από έναν αγώνα κάνοντας κάποια βασικά πράγματα:

Βήματα για ανάκαμψη από έναν αγώνα

1. πάγος. Σίγουρα αισθάνομαι μια διαφορά όταν πάνε μετά από έναν αγώνα έναντι όταν δεν το κάνω. Υπήρξαν συγκρουόμενες αναφορές σχετικά με το αν αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, αλλά αισθάνομαι μια διαφορά σίγουρα! Ένας από τους στόχους μου για όλους αυτούς τους αγώνες – πάγο μετά από κάθε μισό ή γεμάτο για αυτή τη σειρά.

2. Ξεκουραστείτε. Το υπόλοιπο της ημέρας του αγώνα θα προσπαθήσω να το πάρω εύκολο. Και θα ξεκουραστώ από τη λειτουργία της επόμενης ημέρας και θα κάνω γιόγκα ή ρολό αφρού.

3. Τρώτε υγιεινά. Θέλω να επικεντρωθώ στην κατανάλωση ενός υγιεινού γεύματος μετά από κάθε αγώνα. Είμαι πάντα στον πειρασμό να φάω έναν τόνο χάλια, αλλά με όλα τα ταξίδια και τα μίλια θα πρέπει να επικεντρωθώ στα θρεπτικά συστατικά και να δίνω στο σώμα μου υγιεινά τρόφιμα. Επίσης, σχεδιάζω να πάρω βιταμίνη C όπως ο Lance Armstrong παίρνει τα «χρήσιμα χάπια» του.

4. κοιμηθείτε. Αυτό συμβαίνει όταν το σώμα σας επαναφορτίζεται και θεραπεύει. Είναι δύσκολο να κοιμηθούμε με 3 ώρες αλλάζοντας, αλλά θα το κάνω προτεραιότητα. Έτσι, αν με βλέπετε να κοιμάστε σε έναν πάγκο πάρκου παρακαλώ καλύψτε με με μια κουβέρτα και επιτρέψτε μου να ξεκουραστώ.

5. Μασάζ. Χρειάζομαι μια κατάσταση μασάζ μετά από τουλάχιστον μία από αυτές τις φυλές. TBD.

6. Μην τονίζετε !!!!! Απολαύστε τον αγώνα. Επιλέξτε τον στόχο σας με τον άλλο αγώνα στο μυαλό (πόσο κουρασμένος θα είστε, θα έχετε χρόνο να ανακάμψετε, είναι έξυπνο να το πιέσετε;). Γεια σου, δεν πρόκειται να κερδίσω κανένα από αυτούς τους αγώνες.

Οι στόχοι μου είναι δικό μου και δεδομένου ότι υπάρχουν τόσα πολλά πίσω στην πλάτη, δεν πηγαίνω για PR. Θέλω να θυμηθώ αυτό το έτος ανεμοστρόβιλο και κάθε αγώνα. Θέλω να διασκεδάσω! Και θα είναι δύσκολο στο σώμα μου. Το να το περάσεις είναι αρκετό χωρίς πρόσθετη πίεση χρόνου.

Δημοσιεύω αυτό γιατί αυτά είναι τα πράγματα που θέλω να δεσμευτώ να κάνω μετά από κάθε μία από τις επερχόμενες φυλές μου.

Ερώτηση: Έχετε κάνει ποτέ πίσω σε αγώνες; έχετε συμβουλές για να μοιραστείτε;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

ΤαχυδρομείοΜερίδιο

Συνεχίστε με αυτά:

AFC Half Marathon Race Recap και φωτογραφίες

AFC Half Marathon Race Recap και φωτογραφίες

Η καλύτερη πόλη της Αμερικής (Σαν Ντιέγκο) Half Marathon Race αποτελέσματα και ανασκόπηση. AFC Half Marathon Photos. Τρέχει μέσα

Ανακεφαλαίωση αγώνα Irvine Half Marathon

Ανακεφαλαίωση αγώνα Irvine Half Marathon

Ανασκόπηση και αναθεώρηση του Half Marathon. Irvine μισό τρελό μισό μαραθώνιο πορεία και αναθεώρηση αγώνων και συμβουλές για

Οι εκπτώσεις αγώνων και οι κωδικοί κουπονιών-RNR San Diego, το Lexus Lace Up, ο μαραθώνιος Revel και πολλά άλλα!

Οι εκπτώσεις αγώνων και οι κωδικοί κουπονιών-RNR San Diego, το Lexus Lace Up, ο μαραθώνιος Revel και πολλά άλλα!

Νέο στρογγυλό κώδικα έκπτωσης αγώνα για επερχόμενο μαραθώνιο, μισό μαραθώνιο, 10k και 5k αγώνες. Αυτό περιλαμβάνει το RNR San DI

2021 Ενημερώσεις και ανακοινώσεις αγώνων μαραθωνίου

2021 Ενημερώσεις και ανακοινώσεις αγώνων μαραθωνίου

Κατάλογος μαραθωνίου και μισού μαραθωνίου που συμβαίνουν το 2021. Οι αγώνες που δεν ακυρώθηκαν. Ενημερώσεις και εγγραφή

Νέες εκπτώσεις αγώνων και κωδικοί κουπονιών OC Marathon, Revel και πολλά άλλα!

Νέες εκπτώσεις αγώνων και κωδικοί κουπονιών OC Marathon, Revel και πολλά άλλα!

Orange County Marathon Half Marathon Κωδικός έκπτωσης, Lexus Lace Up Race Series Έκπτωση για Irvine, Ventura, Palos Verdes

Σχέδιο κατάρτισης του μαραθωνίου OC και κωδικός έκπτωσης αγώνα

Σχέδιο κατάρτισης του μαραθωνίου OC και κωδικός έκπτωσης αγώνα

Μαραθώνιο και μισό μαραθώνιο σχέδιο ενδιάμεσο για να πάρει γρηγορότερα ή PR. Για τους δρομείς με στόχο χρόνου. Δύναμη Traini

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.