30 λεπτά προπόνηση ταχύτητας

Γεια! Πώς πάει? Σήμερα μιλάμε για να τρέχουμε γρηγορότερα.

Θέλετε να φτάσετε γρηγορότερα;
Τα νεότερα μου βίντεο

Πώς να κάνετε την κατώτερη προπόνηση του σώματος για τους δρομείς
Γρήγορο σεμινάριο του κατώτερου σώματος για τους δρομείς προπόνηση και κινήσεις. Αυτό περιλαμβάνει:
Σούμο κατακαταβολία
Αντίστροφη βύθιση – Δεξιά
Αντίστροφη βύθιση – Αριστερά
Πλευρική Lunge – Καλύτερο
Πλευρική Lunge – Αριστερά

Αποκτήστε το ημερολόγιο προπόνησης αυτού του μήνα για δρομείς τώρα στο runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 3 λεπτών, 9 δευτερολέπτων

Επόμενο
Μάσκα προσώπου για τρέξιμο ή περπάτημα έξω συμβουλές
07:15

Ζω
00:00
08:21
03:09

Ναί?

Και εγώ.

Καλός διάλογος. Τώρα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά που υποθέτω.

Σήμερα το πρωί ξύπνησα σε ζοφερό ουρανό. Ελέγξαμε την πρόβλεψη και είδα ότι θα υπήρχε ένα διάλειμμα στη βροχή από περίπου 8πμ έως 10πμ, οπότε περίμενα μέχρι τότε να τρέξει.

Καθώς έβλεπα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο / πίνοντας καφέ / ενημέρωση Instagram, ξαφνικά άκουσα μια τεράστια καταιγίδα έξω. Τι?!? Ήμουν έκπληκτος γιατί δεν φαινόταν ότι επρόκειτο να κατεβεί πραγματικά σκληρά.

Κοίταξα έξω και είδα ..

ΧΑΛΑΖΙ. Πραγματικό πραγματικό χαλάζι, το οποίο υποθέτω ότι είναι σαν βροχή αλλά παγωμένο; Δεν ξέρω, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νότια Καλιφόρνια.

Πήρα ένα σύντομο βίντεο από αυτό και μοιράστηκα στο Instagram εδώ.

Αλλά σοβαρά, τι συμβαίνει;!

Ευτυχώς, εκκαθαρίστηκε για λίγο και βγήκα έξω και έτρεξα 10 μίλια. Τα πρώτα 5 μίλια όπου στεγνώσουν και στη συνέχεια η βροχή ξεκίνησε ακριβώς όπως γύρισα για να επιστρέψω στο σπίτι.

Το μονοπάτι που τρέχω τελείως πλημμυρισμένος σε λίγα σημεία και πλύθηκε με λάσπη και συντρίμμια σε άλλα μέρη. Έπρεπε να πάω γύρω από τα πλημμυρισμένα μέρη και είτε περπάτησα για να επιβραδυνθεί πάνω από τις πολύ λασπώδεις περιοχές, έτσι δεν θα γλιστρήσω. Είναι πολύ ολισθηρό!

Αυτό μου θυμίζει -> αν είστε κάπου που είναι ολισθηρό – προσέξτε. Υπάρχουν στιγμές για να πιέσετε τον εαυτό σας για να τρέξετε σκληρότερα ή γρηγορότερα, αλλά όταν κινδυνεύετε να πέσετε ή να στρέψετε έναν αστράγαλο στο πλάι της προσοχής. Δεν πρόκειται να βελτιώσετε το τρέξιμό σας εάν πέσετε και βλάπτετε τον εαυτό σας. Τρέξτε έξυπνα.

ΤΕΛΟΣ παντων. Καταλήξαμε να έχω μια πολύ καλή πορεία γιατί άρχισε να βρέχει στο δρόμο πίσω και ήμουν πιο κρύος και ψυχρότερος από το δεύτερο, έτσι έσπευσα στο σπίτι. Κεραία.

Τώρα είναι καλό και όμορφο έξω, αλλά αναμένεται να υπάρξει μια τελευταία καταιγίδα πριν επιστρέψουμε ξανά στην πραγματική ζωή της Καλιφόρνια. Χαίρομαι που βγαίνουμε από την ξηρασία – υποτίθεται ότι ήταν τόσο άσχημα ότι δεν είμαστε ακόμη εντελώς έξω από αυτό – αλλά σοβαρά, δεν είμαι συνηθισμένος να πέφτει από τον ουρανό.

Run Camp Day 16 – Συνεδρία ταχύτητας II

Εδώ είναι μια προπόνηση διαδρόμου 30 λεπτών που μπορείτε να κάνετε εάν ξεκινάτε την ταχύτητα εργασίας ή έχετε περιορισμένο χρόνο.

Ξεκινήστε με μια προθέρμανση. Στη συνέχεια, πηγαίνετε σε σας ‘Happy Pace’-το ρυθμό που αισθάνεστε άνετα να κάνετε την τυπική σας εύκολη, ζώνη-έξω τρέξιμο.

Αυξήστε την ταχύτητα 1 mph για την πρώτη ενότητα ταχύτητας και συνεχίστε από εκεί. Παράδειγμα: Εάν ο ευχαριστημένος ρυθμός σας είναι 5,0 mph – το πρώτο τμήμα ταχύτητας θα έπρεπε να είναι 6,0. Εάν είστε εντελώς νέοι για να επιταχύνετε την εργασία που κόβετε αυτό στο μισό = 5,0 mph ευχαριστημένος ρυθμός -> 5,5 mph για την ταχύτητα συνεδρία.

Ιδέες προπόνησης ταχύτητας για κάθε δρομέα επιπέδων

Πώς να κάνετε βήματα

Μπόνους: 7 αλλαγές για να τρέξουν γρηγορότερα μέσω της λειτουργίας των γυναικών

Αυτές είναι μερικές ιδέες – αλλά αν έχετε ένα σχέδιο κατάρτισης με ταχύτητα εργασίας, κολλήστε με αυτό! Κάνετε ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε πιο γρήγορα, καλύτερα ισχυρότερο.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχετε ταχύτητα εργασίας στο τρέξιμο σας αυτήν την εβδομάδα;

Ήδη το τρέχετε; Πώς πήγε?

Υπενθύμιση: Προσέξτε το σώμα και την προσπάθειά σας όταν τρέχετε. Κάντε ένα διάλειμμα αν χρειαστεί και περπατήστε ή σταματήστε. Πρώτα η ασφάλεια! Τρέξτε έξυπνα.

Και πάντα μιλήστε με το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα άσκησης.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

135save

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

135
Καρφίτσα

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να τα επιλέγετε:

Οι καλύτεροι εικονικοί αγώνες για το 2021

Οι καλύτεροι εικονικοί αγώνες για το 2021

λίστα με τους καλύτερους εικονικούς αγώνες για να τρέξειΤο 2021. 5K, 10K, ο μισός μαραθώνιος τρέχει με μετάλλια και πουκάμισα. Πώς να επιλέξετε το καλύτερο

Πώς να τρέξετε γρηγορότερα με στόχους B και C – Εκτελέστε ταχύτερη πρόκληση Ημέρα 1

Πώς να τρέξετε γρηγορότερα με στόχους B και C – Εκτελέστε ταχύτερη πρόκληση Ημέρα 1

Πώς να τρέξετε γρηγορότερα με στόχους Β και Γ. Εκτελέστε γρήγορη πρόκληση στόχος στόχος εντελώς δωρεάν εκτυπώσιμο PDF για να προγραμματίσετε τις διαδρομές σας και το Trainin

Νέες εκπτώσεις αγώνων και κωδικοί κουπονιών έκπτωσης OC Marathon, Revel και πολλά άλλα!

Νέες εκπτώσεις αγώνων και κωδικοί κουπονιών έκπτωσης OC Marathon, Revel και πολλά άλλα!

Orange County Marathon Half Marathon Κωδικός έκπτωσης, Lexus Lace Up Race Series Έκπτωση για Irvine, Ventura, Palos Verdes

2021 Ενημερώσεις και ανακοινώσεις αγώνων μαραθωνίου

2021 Ενημερώσεις και ανακοινώσεις αγώνων μαραθωνίου

Κατάλογος μαραθωνίου και μισού μαραθωνίου που συμβαίνουν το 2021. Οι αγώνες που δεν ακυρώθηκαν. Ενημερώσεις και εγγραφή

Οι εκπτώσεις αγώνων και οι κωδικοί κουπονιών έκπτωσης-rnr San Diego, το Lexus Lace Up, ο μαραθώνιος Revel και πολλά άλλα!

Οι εκπτώσεις αγώνων και οι κωδικοί κουπονιών έκπτωσης-rnr San Diego, το Lexus Lace Up, ο μαραθώνιος Revel και πολλά άλλα!

Νέο στρογγυλό κώδικα έκπτωσης αγώνα για επερχόμενο μαραθώνιο, μισό μαραθώνιο, 10k και 5k αγώνες. Αυτό περιλαμβάνει το RNR San DI

LEXUS LACE UP Κωδικός έκπτωσης αγώνα για μισό μαραθώνιο 10K και 5K διαδρομές

LEXUS LACE UP Κωδικός έκπτωσης αγώνα για μισό μαραθώνιο 10K και 5K διαδρομές

Lexus Lace Up Running Series Κωδικός έκπτωσης Monica10 – Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό κουπονιού έκπτωσης για να εξοικονομήσετε 10% στο Half Marathon, 10K και 5K Race

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.