Αυτό που συνήθιζα στον μαραθώνιο OC

Γεια σας! Πώς πάει? Προσπαθώ να είμαι σούπερ παραγωγικός, αφού αγνόησα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα πιάτα, την κατάλληλη διατροφή, τη γάτα, την υγιεινή καθώς και περισσότερο αυτό το Σαββατοκύριακο … Ώρα για να καλύψω!

Χθες πέρασα το απόγευμα στον καναπέ μου τρώγοντας καθώς και τακτικά τα γόνατα. Αισθάνονται λίγο τρελά μετά από 26,2 μίλια.
Τα τελευταία μου βίντεο

Μάσκα προσώπου για τρέξιμο ή περπάτημα έξω συμβουλές
Συμβουλές μάσκας προσώπου για το τρέξιμο ή το περπάτημα έξω κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορώνα. Πρέπει να φορέσετε μια συμφωνία με τη μάσκα καθώς και τις καλύτερες επιλογές για τους δρομείς.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 7 λεπτών, 15 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ημέρα κατάρτισης μαραθωνίου 3
00:51

Ζω
00:00
08:21
07:15

Τράβηξα τον εαυτό μου από τον καναπέ για ένα πράγμα – Froyo! Δεν μπερδεύω με τα toppings.

Έτρεξα χθες τον μαραθώνιο OC. Μπορείτε να επιθεωρήσετε την ανασκόπηση μου εδώ. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι αυτό που χρησιμοποίησα στον αγώνα…

1. γυαλιά ηλίου Oakley Pulse

2. Κορυφή απόδοσης RBX

3. New Balance Physical Fitness Shorts 7 “<- Πώληση τώρα! 4. Κάλτσες προβολής καθώς και γείσο 5. Hoka One Clifton τρέχει παπούτσια 6. Spibelt! Ερώτηση: Ποιο είναι το καλύτερο πράγμα που συμβαίνει στον κόσμο σας αυτήν την εβδομάδα; Μείνετε στο email ή είστε τραγικοί σαν κι εμένα καθώς και σούπερ πίσω; Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας Αποθηκεύσετε Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! Μερίδιο Τιτίβισμα Καρφίτσα Μερίδιο Ταχυδρομείο Μερίδιο Συνεχίστε με αυτά: Τι έφαγα σήμερα Ημερολόγιο Τροφίμων - Εβδομάδα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4 Τι έφαγα σήμερα Ημερολόγιο Τροφίμων - Εβδομάδα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4 Αυτό που τρώω σε μια μέρα. Ημερολόγιο τροφίμων που τρέχει blog εκπαίδευση Εβδομάδα 4. Πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο καθώς και σνακ συν σημειώσεις Αυτό που έφαγα στο Epcot μετά το κρασί καθώς και το Dine Half Marathon Αυτό που έφαγα στο Epcot μετά το κρασί καθώς και το Dine Half Marathon Αυτό που έφαγα κατά τη διάρκεια της διαδρομής Disney Half Marathon Σαββατοκύριακο. Ανακεφαλαίωση ημερολογίου τροφίμων Το σχέδιο διατροφής μου ενώ ταξιδεύει στο Half Marathon Run Τα αγαπημένα του προϊόν μαλλιών μου Τα αγαπημένα του προϊόν μαλλιών μου Τέλος, σας φέρνοντας τα προτιμώμενα προϊόντα μαλλιών μου! Αυτό είναι ένα από τα πιο ζητούμενα βίντεο μου !! Έτσι μοιράζομαι αυτό που χρησιμοποιώ Q & A -May Part 2 - Θα κάνω τους νέους μου να τρέχουν; Ακριβώς πώς μένω εμπνευσμένος για να φάω υγιή… Q & A -May Part 2 - Θα κάνω τους νέους μου να τρέχουν; Ακριβώς πώς μένω εμπνευσμένος για να φάω υγιή… Γειά σου! Πώς πάει? Έχω ένα νέο γύρο ανησυχιών από εσάς, καθώς και τους διαδικτυακούς φίλους σας! Αυτά ήταν μερικά μεγάλα Q τρέχοντας το Σαββατοκύριακο καθώς και ενημερώσεις για φαγητό τρέχοντας το Σαββατοκύριακο καθώς και ενημερώσεις για φαγητό Γειά σου! Πώς πάει? Έχω μια γρήγορη ανασκόπηση του τρέξιμο αυτού του Σαββατοκύριακου, τρώγοντας καθώς και ... επαναλαμβάνοντας. Ω, όπως και τελικά κατάλογο Διατροφή για δρομείς - Εκτέλεση σε σχήμα δυσκολία Εβδομάδα 5 Διατροφή για δρομείς - Εκτέλεση σε σχήμα δυσκολία Εβδομάδα 5 Ποιο είναι το καλύτερο σχέδιο διατροφής για τους δρομείς; Συμβουλές διατροφής για δρομείς. Μακροεντολές για τρέξιμο, συμβουλές σχεδιασμού γευμάτων καθώς και υδατάνθρακες ⚡ από το ShareaHolic .

Leave a Reply

Your email address will not be published.