Έτσι έχω ακούσει …

Σήμερα το απόγευμα άρπαξα μερικά τσιμπήματα από τα εξαιρετικά ραβιόλια του Ben και έκανα ένα πράσινο smoothie για να πάει. Το έβαλα στο δρόμο για την ομάδα μου. Σήμερα έτρεξα με τον τραυματισμένο κατάλογο, οπότε δεν τρέχει πραγματικά. Ξέρεις?

Όταν έφτασα στο σπίτι έκανα το ταχύτερο πράγμα που είχα – ένα παγωμένο γεύμα. Το ένωσα με μια σαλάτα που ολοκληρώθηκε με το φιστίκι του TJ και το κάσιους. Ξέρω ότι είναι περίεργο, αλλά μου αρέσουν πολύ οι άπαχες κουζίνες. Νομίζω ότι γεμίζει το κενό της “καφετέριας”, αφού το μικρό καθολικό σχολείο μου δεν είχε ένα και πάντα εξιδανικαιόμησε να μεγαλώσει. Τυχαίος. Ξέρω.
Τα τελευταία μου βίντεο

4 λεπτά κατώτερη προπόνηση σώματος για δρομείς
Πέντε κατώτερες ασκήσεις σώματος για δρομείς! Δοκιμάστε αυτήν την προπόνηση γρήγορης δύναμης στο σπίτι για τα πόδια, τους γοφούς και τις γλουτές σας. Δεν απαιτείται εξοπλισμός.

Γέφυρα
Kicks Donkey – Εναλλακτικές πλευρές
Clamshells – Εναλλακτικές πλευρές

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες στο runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 4 λεπτών, 49 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Η τρέχουσα συμβουλή παραμένει υγιής κατά τη διάρκεια της επιδημίας Covid19
02:25

Ζω
00:00
08:21
04:49

Ο Μπεν είπε: “Ο Θεός να ευλογεί τον δημιουργό του παγωτού.”

Νομίζω ότι πρέπει επίσης να ευλογήσουμε το άτομο που βρήκε έναν τρόπο να κάνει μια ελαφρώς χαμηλότερη έκδοση CAL. Ελπίζω να κάνουν αυτά στον ουρανό!

Ο Ben δεν πήρε πολλές φωτογραφίες όταν ήταν στο Κανκούν επειδή ήταν μεθυσμένος ξέχασε. Όμως, πήρε μερικά από τα εξαιρετικά σπίτια που ενοικιάστηκαν και οι φίλοι του. Το σπίτι ήταν εξαιρετικά ακριβό, αλλά υπήρχαν 78 από αυτούς που όλοι έπεσαν, έτσι ήταν μόνο 2,50 δολάρια το καθένα ή κάτι τέτοιο…

Είμαι λυπημένος που δεν έχω πάει ποτέ στο “πραγματικό” Μεξικό (τα ταξίδια στην Ensenada δεν μετράνε). Όταν ήμουν παιδί, η οικογένειά μου θα πήγαινε μερικές φορές το χρόνο στο Rosarito και την Τιχουάνα. Δεν ήταν μεγάλη υπόθεση.

Τυχαίο γεγονός: Την πρώτη φορά που πήγα στο FL για να ελέγξω την οικογένεια του Ben ό, τι είπαν στους φίλους τους ήταν ότι “ο Ben χρονολογεί ένα μεξικάνικο κορίτσι”.

Όταν γνώρισα έναν φίλο της οικογένειας με χαιρέτησε με, “Έτσι άκουσα ότι είσαι από το Μεξικό; !!!” σε μια ακμάζουσα φωνή. Αυτό έχει γίνει ένα εσωτερικό αστείο που λέμε ακόμα

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published.