Disneyland Half Marathon Recap καθώς και Αποτελέσματα

Έτρεξα μόλις το Disneyland Half Marathon! Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που μπήκα στην περιφερειακή φιλανθρωπική ομάδα και οι 4 νέοι για να κάνουν αυτή τη κούρσα της Disney. Πείτε σας ευχαριστώ σε όλους που δώρισαν. Ακριβώς εδώ είναι τα αποτελέσματα, καθώς και ανακεφαλαιώστε περισσότερο στο τρέχον κοστούμι μου σύντομα!

Έκανα χθες το κοστούμι ομορφιάς μου. Η φούστα καθώς και τα μανίκια του βραχίονα προέρχονται από την ομάδα Sparkle. ROCK !!
Τα τελευταία μου βίντεο

Μαθαίνοντας από μια κακή διαδρομή
Εμφανίζονται κακές διαδρομές – εδώ ακριβώς είναι το πώς πέρασα το παρελθόν, καθώς και από το επόμενο τρέξιμό μου. Συμβουλή για να σας βοηθήσουμε να καταλήξετε να είστε πολύ καλύτερος δρομέας με το να είστε ένας ουδέτερος θεατής των προπονήσεων σας.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 3 λεπτών, 48 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Jessica Simpson Memoir – Ανοίξτε την κριτική βιβλίου
06:05

Ζω
00:00
08:21
03:48

Προ-αγώνας Είχα παγωμένο καφέ, μερικά κέικ ρυζιού με PB καθώς και μπανάνα, καθώς και μερικά από τα συμπληρώματα μου Fave Pre Run.

Στη συνέχεια, ήταν στη γραμμή Begin! Εγώ σε απευθείας σύνδεση στην Πορτοκαλί Περιφέρεια, καθώς δεν υπάρχει κυκλοφορία στο διαδίκτυο στις 4πμ (ίσως η μόνη φορά που δεν υπάρχει κυκλοφορία), οπότε φτάσαμε στην αρχή αρκετά γρήγορα. Υπήρχε μια σειρά από οχήματα για να φτάσετε στη δομή στάθμευσης αυτοκινήτων, αλλά είναι σχετικά καλά οργανωμένη. Απλά να είστε υπομονετικοί καθώς και να ενεργοποιήσετε το χρόνο για αυτό.

Disneyland Half Marathon Race Recap

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 5:30 π.μ., οπότε ήταν ακόμα σκοτεινό στην αρχή, καθώς και για περίπου το ήμισυ του αγώνα. Λάβετε υπόψη αυτό κατά τη λήψη φωτογραφιών. Πολλές από τις φωτογραφίες του προγράμματος αγώνα μου βγήκαν θολή από αυτό και εγώ και εγώ πιθανότατα ήταν λίγο ασταθής μέσα. Ωστόσο, εξακολουθώ να τα μοιράζομαι από τότε που τρέχει με την εμπειρία της Καλιφόρνια, καθώς και η Disneyland είναι τόσο διασκεδαστική καθώς και φοβερό!

Ο αγώνας ξεκινά από το Downtown Disney καθώς και την εμπειρία της Καλιφόρνιας. Το τρέξιμο από τα αξιοθέατα όλα ανάβουν είναι μαγικά.

Από την εμπειρία CA που τρέχετε στη Disneyland.

Μετά τα πάρκα στυλ, κάνετε μια περιήγηση στο Anaheim. Η υποστήριξη του πλήθους είναι φανταστική – ιδιαίτερα σκεφτόμαστε πόσο νωρίς είναι για αυτόν τον αγώνα!

Ένα από τα καλύτερα μέρη τρέχει με το στάδιο Angel. Επιθεωρήστε το Instagram μου για ένα βίντεο!

Επίσης, ικανοποίησα μερικούς επισκέπτες καθώς και είδε τον συγγραφέα μου Peep / συνάδελφό μου Sharp Endurance Mid Race! Πήρε ένα πυροβολισμό δράσης από εμάς!

Τέλος, επιστρέφετε στο Downtown Disney για το μεγάλο φινάλε! Ολοκλήρωσα σε λιγότερο από 2 ώρες. Είναι ένα σχετικά επίπεδη πρόγραμμα με έναν πιθανότατα 3 ωραίους λόφους. Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα για να απολαύσετε ενώ τρέχετε, καθώς και μεγάλα τμήματα φωνής από περιφερειακές μαζορέτες καθώς και ομάδες χορού. Σταμάτησα μερικές φορές για να τραβήξω φωτογραφίες καθώς και βίντεο.

Αφού διασχίσετε τη γραμμή της επιφάνειας, είναι σούπερ οργανωμένη. Παίρνετε το μετάλλιο σας, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες, να πάρετε νερό καθώς και να παραδώσετε ένα κουτί με φαγητό. Οι αγώνες της Disney είναι ακριβές, ωστόσο η Run Disney είναι σούπερ οργανωμένη με όλες τις λεπτομέρειες της Begin καθώς και το τελείωμα.

Η Disneyland Half Marathon έγινε καθώς και έγινε!

Τελικά Αποτελέσματα: 1:58:23 Pace: 9: 01/Mile

Και τώρα γιορτάζουμε !!

Μπορείτε ακόμα να δωρίσετε στο γραφείο των παιδιών εδώ. Εάν σκέφτεστε να τρέξετε μαζί τους το La Marathon – επιθεωρήστε αυτή τη σελίδα, καθώς και να πάτε για αυτό!

Είστε έτοιμοι να εγγραφείτε ως δρομέας μαραθωνίου All4Kids; Είσαι ο ήρωάς μας! Η εγγραφή ανοίγει επισήμως την 1η Σεπτεμβρίου 2015.

Ερώτηση: Τι κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας;

Πες μου κάτι καλό.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε με αυτά:

Εάν τεντώσετε ή αφρώδες ρολό μετά από ένα τρέξιμο καθώς και το OC Half Marathon Recap Podcast 79

Εάν τεντώσετε ή αφρώδες ρολό μετά από ένα τρέξιμο καθώς και το OC Half Marathon Recap Podcast 79

OC Half Marathon αποτελέσματα καθώς και ανακεφαλαίωση. Συμβουλές ημέρας αγώνα καθώς και αξιολόγηση τουΤο μάθημα. Εκτός από το rolling αφρού εναντίον τεντώματος – που είναι b

Τα αποτελέσματα του μισού μαραθωνίου Irvine καθώς και η λάσπη;

Τα αποτελέσματα του μισού μαραθωνίου Irvine καθώς και η λάσπη;

Irvine Half Marathon Race Recap καθώς και αποτελέσματα. Στιγμιότυπα από το Expo, το Parking, το Course, τον Weather, τη δημοσίευση εορτασμού αγώνων καθώς και το

Surf City Half Marathon Αποτελέσματα καθώς και Ανακεφαλαίωση

Surf City Half Marathon Αποτελέσματα καθώς και Ανακεφαλαίωση

Το μαραθώνιο Surf City καθώς και τα αποτελέσματα του μισού μαραθωνίου καθώς και η ανασκόπηση. Εικόνες καθώς και διασκέδαση από τον μισό μαραθώνιο τρέχει στην παραλία Huntington

AFC Half Marathon Race Recap καθώς και φωτογραφίες

AFC Half Marathon Race Recap καθώς και φωτογραφίες

Η καλύτερη πόλη της Αμερικής (Σαν Ντιέγκο) τα αποτελέσματα του μισού μαραθωνίου της Αμερικής καθώς και η ανασκόπηση. AFC Half Marathon Photos. Τρέχει μέσα

Δανείζοντας τον μισό μαραθώνιο Irvine

Δανείζοντας τον μισό μαραθώνιο Irvine

Lexus Lace Up Race Irvine Half Marathon. Πορτοκαλί Περιφέρεια τρέχει το μισό, 5k, τα αποτελέσματα του ρελέ καθώς και η ανασκόπηση. 2019 Lace Up Run Race Disc

Ανακεφαλαίωση αγώνα Irvine Half Marathon

Ανακεφαλαίωση αγώνα Irvine Half Marathon

Ανασκόπηση αγώνων μισού μαραθωνίου καθώς και αναθεώρηση. Irvine Half Crazy Half Marathon Πρόγραμμα Εκτέλεσης καθώς και αξιολόγηση αγώνων καθώς και συμβουλές για

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.